Recaro auto sedišta za decu i bebe

Recaro auto sedista za decu su spoj inovacije, bezbednosti i tehničkog umeća.

Recaro je ime koje povezujemo sa auto industrijom, sedištima za automobile, avione, Formulu 1 i gaming stolice. Ne iznenađuje činjenica da roditelji koji žele najbolje za svoje dete biraju Recaro auto sedista. Iskustva sa Recaro sedištima za decu su izuzetno pozitivna, a ocene na ADAC testu i drugim relevantnim testiranjima samo potvrđuju kvalitet i sigurnost Recaro modela.

Ovaj poznati nemački brend proizvodi sedista za bebe tipa “jaje” kao što je model Avan. Sve popularnija su rotirajuća auto sedišta , kao što su Salia iSize i Salia Elite iSize. Neprikosnoveni najprodavaniji model je Recaro Young Sport Hero za decu težine od 9 do 36kg. Pandan njemu je noviji model u istoj kategoriji koji koristi isofix pod nazivom Tian Elite. Recaro sedista za auto za decu preko 3 godine su Monza Nova 2 SeatFix i Mako iSize. Mnogi roditelji se odlučuju za modularni sistem koji čine iSize baza, jaje Avan, nakon kojeg se koristi model Kio iSize kada dete ima dužinu od 60 do 105cm.

Recaro decija sedista su poznata i po HERO tehnologiji koja podrazumeva da jastučići ramena, pojasevi i naslon za glavu čine jednu celinu, pa samim tim ne postoji mogućnost okretanja ili proklizavanja pojasa, a vezivanje je vrlo jednostavno.