Igračke za decu

Set drvenih kućica archiVILLE

Set od 6 različitih drvenih kućica
Set drvenih kućicaSet drvenih kućica
Set drvenih kućica
Set drvenih kućica
Set drvenih kućica
Set drvenih kućica
Set drvenih kućica
Set drvenih kućica
Set drvenih kućica
Cena:
Cena: 1.290 RSD
Prodajna cena bez poreza: 1.290 RSD
Za sve savete i konsultacije u vezi proizvoda slobodno nas kontaktirajte telefonom na 069.2402.412 (poziv, SMS ili Viber chat) ili mejlom na kontakt@beecool.rs
Opis

Set od šest drvenih kućica, različitih po obliku i nagibu krova, pogodan je kako za usmerenu igru, tako i za kombinovanje sa drugim igračkama.

 

Među različitim igrama prikazanim u uputstvu, po edukativnom potencijalu se posebno izdvajaju dve - gradnja kule od svih 6 kućica tako da se dodiruju po svojim kosim stranama i rešavanje silueta – zagonetki.

 

Igra balansiranja: gradnjom nesvakidašnje kule dete razvija finu motoriku i koncentraciju, suočava se sa neuspehom (padanjem kule) i potrebom da istraje i bude uporan. Kroz igru istražuje dejstvo gravitacije i logiku postizanja ravnoteže.

 

Vizuelne zagonetke: dete treba da otkrije koje dve kućice i u kom međusobnom položaju grade zadati oblik. Kroz ovu igru razvija se vizuelno opažanje i koncentracija.

 

Sve sugestije za rad sa detetom sadržane su u uputstvu.


Set 6 različitih drvenih kućica, sa detaljnim uputstvom za rad sa detetom, upakovan je u kartonsku kutiju dimenzija 9 x 9 x 11 cm

BeeCool newsletter: