Igračke za decu

Koba Yagi Enimalz - Mr Bum priča priču

„Ja sam glavni.“ Vrlo je ubedljiv, voli da bude u centru pažnje i da bude vođa. Ljuti se kad nije po njegovom. Voli da bude zaštitnik slabijih, ali ume i da pretera s grubim šalama. Ponekad je strašno besan, a da ni sam ne zna zbog čega. U suštini ima veliko srce i traži da mu se posveti puno pažnje. Omiljena boja mu je maslinasta, broj 5, a životinja dinosaurus. Uvek je raspoložen za parče torte od čolokade.
EnimalZ - Meda Mr BumEnimalZ - Meda Mr Bum
EnimalZ - Meda Mr Bum
EnimalZ - Meda Mr Bum
EnimalZ - kartice
EnimalZ - Meda Mr Bum
Cena:
Cena: 1.850 RSD
Prodajna cena bez poreza: 1.850 RSD
Za sve savete i konsultacije u vezi proizvoda slobodno nas kontaktirajte telefonom na 069.2402.412 (poziv, SMS ili Viber chat) ili mejlom na kontakt@beecool.rs
Opis
  • EnimalZ je edukativni i kreativni set koji sadrži jednu šivenu lutku visine 30cm izrađenu reciklažom tekstila punjenu vatelinom, 48 kartica za pričanje priča, 4 prazne kartice i predloge za igru.
  • Ideja za ovakvu igru nastala je na osnovu „Muñecas quitapena“, tradicionalnih minijaturnih lutkica živopisnih boja iz Gvatemale, što znači „lutkica koja odnosi brige“. Veruje se da dete koje ne može da spava zato što ga nešto brine, poverava svojoj lutkici „veliku tajnu“, zatim je stavlja ispod jastuka i bezbrižno spava. Uloga lutkice je da „brine umesto deteta“.
  • Svaka lutka na glavi ima jedno „skrovito mesto“ u vidu džepa gde deca mogu da ubace svoje poruke namenjene svom posebnom drugaru. Poruke mogu biti crteži na papiru gde će dete predstaviti neku svoju brigu, želju ili kako se trenutno oseća. Takođe, džep je mesto gde dete ili odrasla osoba mogu da ubace ruku i da na taj način postanu pripovedači. Lutke se mogu koristiti samostalno ili zajedno sa EnimalZ karticama za pričanje priča.
  • Kartice se sastoje od 48 crteža likova, predmeta, akcija, emocija i moći koji će postati glavni elementi u njihovim pričama plus 4 „prazne kartice“ namenje deci da ih ispune.  Priče mogu biti šaljive, tužne, strašne, dugačke ili kratke, u zavisnosti od inspiracije i potrebe onoga ko ih priča. Priče se pričaju uz podršku i vođenje odraslihh - roditelja, vaspitača ili specijalnih edukatora.
  • Kada deca mogu jasno da izraze svoja osećanja, oni grade  sigurnost, samopouzdanje, snažne veze sa svojim okruženjem, drugarima i roditeljima što dugoročno doprinosi postavljanju osnova socijalne i emotivne inteligencije i budućeg akademskog uspeha. Na ovaj način, stvaramo optimistično, brižno okruženje gde su deca povezana, uključena i cenjena – mesto gde se kroz igru uči i gde se prema deci ponaša s dužnim poštovanjem - jer emocije su za svakoga!
  • Namenjeno deci uzrasta 4 i više godina.
  • Dimenzije kutije su 20x7x30cm.
  • Svaka EnimalZ lutka je unikatna, pa se može razlikovati po boji i dezenu u odnosu na fotografiju.

KobaYagi EnimalZ igračke:
–     Razvijaju kreativnost, maštu i emocionalnu inteligenciju dece
–     Pomažu roditeljima da na kvalitetniji način osmisle igru s detetom
–     Čuvaju prirodnu sredinu jer su nastale recikliranjem tekstila koji čini 6% otpada u Srbiji
–     Pružaju podršku dugoročno nezaposlenim ženama koje su angažovane u proizvodnji igračaka
–     Pružaju podršku mladima sa teškoćama u razvoju koji su angažovani u izradi ambalaže igračaka

BeeCool newsletter: