Blog

Montessori metodologija – pomozi mi da to uradim sam

Tražeći aktivnosti koje bi zabavile i stimulisale moju ćerku od petnaest meseci, na internetu sam pronašla puno toga što se poziva na Montesori metode. Počela sam da čačkam i pronašla prakične i inspirativne predloge, ali i ozbiljne principe učenja koji odgovaraju mom senzibilitetu i uverenjima.

Opširnije...

Šta je i-Size?

Već neko vreme se na internetu i u javnosti pominje  i-Size standard za dečija auto sedišta. To je još uvek nepoznanica kod roditelja i u svetu, a naročito kod nas. Ono što je sigurno – ova nova oznaka zbunjuje roditelje koji su u potrazi za odgovarajućim auto sedištem za svoje dete. Ipak, polako se i na našem tržištu pojavljuju sedišta koja ispunjavaju kriterijume ovog novog standarda, pa se na taj način on približava i našim kupcima.

Opširnije...

Cybex Sirona dečija auto sedišta - najbolja u svojoj grupi

Sirona je oduvek bila model dečijeg auto sedišta na koji je Cybex jako ponosan. To ne čudi, pošto je ovo sedište pokupilo priznanja i dobre ocene na testovima, a roditelji su prezadovoljni.

Ovo sedište se koristi od rođenja pa do čak 4. godine, tačnije do kada dete dostigne težinu od 18kg. Najveća prednost ovog modela je što se jako dugo može koristiti u smeru suprotnom od smera vožnje što je najbezbednija moguća opcija. Tačnije, bezbednost se na ovaj način povećava za čak 80%!

Opširnije...

Da li je vaše dete bezbedno u vožnji?

Lilihipsteri.rs su veoma cenjen i posećen sajt namenjen roditeljima, gde može da se nađe ponuda kvalitetnih i originalnih proizvoda za decu. Osim toga, tu možete naći divne tekstove na razne teme koje interesuju roditelje - od ličnih iskustava, preko preporuka i predloga za aktivnosti ili kupovinu. Oni su nam ukazali poverenje i postavili vrlo konkretna i korisna pitanja u vezi izbora i upotrebe auto sedišta za bebe i decu. Intervju prenosimo u celosti.

Opširnije...

3 stvari koje ćete moći da uradite na BeeCool štandu

U skladu sa konceptom „Roditelji u pokretu“ podstičemo roditelje da i dalje budu mobilni, radoznali i aktivni. Na Bazaru mama preduzetnica, BeeCool će imati svoj štand, a evo šta ćete tom prilikom moći da uradite.

Opširnije...

BeeCool newsletter: