Put oko sveta sa BeeCool hranilicom

BeeCool hranilice su, kao i mnogi drugi korisni predmeti, nastali kao rezultat roditeljskog pokušaja da reše neku situaciju sa svojom bebom. Bebu je trebalo nahraniti van kuće – kod prijatelja, na putu, kod bake i deke… To znači, bez visoke stolice za hranjenje na koju smo navikli.

Napravili smo model platnene navlake za stolicu, koja pomaže da se dete lako nahrani dok bezbedno sedi u stolici za odrasle. Kasnije smo ga malo doradili i usavršili, ali svakako, ova platnena hranilica je rešila naše probleme. A onda, kako su mame i tate oko nas počele da se raspituju gde smo kupili i tražili na pozajmicu za svoja putovanja, rešili smo da napravimo BeeCool hranilice koje bismo ponudili i drugim roditeljima.

Bilo nam je bitno da materijal bude prijatan za dete, ali i da izgleda dobro. Pronašli smo divan španski materijal sa atraktivnim dezenima i intenzivnim bojama – baš kako smo hteli! Želeli smo da BeeCool hranilica predstavlja roditelje – njihov stil, njihov izbor, ono što se njima sviđa. Samo jedan dezen je sa dečijim motivima – sa simpatičnim domaćim životinjama na farmi. Ostali se bez problema mogu uklopiti u najmoderniji enterijer ili uz odevnu kombinaciju. Na ovaj način, podržavamo nove mame i tate da ostanu svoji, da zadrže svoju individualnost i svoj dosadašnji način života. Da budu vedri, da putuju, da vode bebu na svoja omiljena mesta i da uživaju u svojoj novoj ulozi. Da i sa bebom sve bude lako i moguće.

Sve BeeCool hranilice su istog kroja i veličine, univerzalne su i mogu da se koriste na bilo kojoj stolici bez rukonaslona. Razlikuju se jedino po materijalu i dezenima. Sve one dobile su imena po nekim udaljenim, drugačijim, divnim, a opet ne tako poznatim mestima na planeti.

Farmington je dobio svoje ime po mestašcu u Americi i to ime mu odlično pristaje s obzirom na punačke životinjice po zelenoj livadi. Formosa nas je asocirala na argentinsku zastavu, pa je dobila ime po gradu i oblasti oko reke Paragvaj u Argentini. Dezen Mikkeli po svojim bojama podseća na finske fjordove, prozračne i sveže, pa nosi ime jednog takvog grada.

Raskošna i živopisna Sintra, grad u Portugalu sa kraljevskom palatom na brdu, bila je inspiracija za još jednu našu hranilicu. St.Tropez je letovalište na francuskoj rivijeri, pa nas je ova prugasta hranilica podsetila na brojne ležaljke uz more.

Safi i Tuvalu su jednobojne hranilice, od nešto čvršćeg materijala. Tuvalu ima takvu nijansu plave, baš kao što su dubine oko ostrvske države istog naziva. Safi je jednobojna i crvena, ali ni najmanje monotona, baš kao ni grad Safi u zapadnom Maroku, koji izlazi na Atlanski okean.   

Uživali smo na ovom putovanju od ideje do realizacije, a nadamo se da će još mnogo mladih roditelja i njihovih mališana uživati na svojim putovanjima uz pomoć BeeCool hranilice!

One thought on “Put oko sveta sa BeeCool hranilicom

  1. Pingback: 3 karte za idealan odmor s decom - BeeCool Shop

Comments are closed.