Kolica koja skreću pažnju

 

OOBA sistem je novitet iz dizajnerske laboratorije Cosatto, britanskog proizvođača opreme za bebe i decu. Godinama unazad s razlogom ističu svoj moto „Spašavamo planetu od dosadnih stvari za decu!“. Ovog puta su oduševili spojem funkcionalnosti i dizajna koji koketira sa 20-tim godinama prošlog veka.

OOBA sistem ima jedan ram na koji se u zavisnosti od potreba i uzrasta deteta menjaju nosiljka, auto sedište ili kolica – i to u oba pravca. Svi ovi elementi spolja imaju delove od perforirane veštačke kože, a sa unutrašnje strane vedar i šaren patern. Od istog materijala je i torba za mame.

Model Duck Egg je u pastelno plavoj boji, dok s unutrašnje strane bebi privlače pažnju raznobojni trouglići. Model Marzipan je u nijansi žute sa ornamentima u vintage nijansama. Ram je u kombinaciji osnovne i bele boje, sa belim točkovima.

Cosatto je idelan za sve koji ne žele da se odreknu svog stila kada postanu roditelji. Svi oni koji svoju bebu šetaju u OOBI, moraju da ostave malo vremena i za primanje komplimenata i divljenje 😉

Pogledajte i druge modele fenomenalnih Cosatto kolica!