Novi servis za kupce – BeeCool savetnik za auto sedišta

BeeCool je osmislio novi servis za kupce – Savetnik za dečija auto sedišta. Na osnovu istraživanja tržišta i potreba naših dosadašnjih kupaca, definisali smo servis koji nudi roditeljima neophodnu pomoć pri izboru odgovarajućeg auto sedišta za dete. BeeCool savetnik za kupce dostupan je na broj telefona 069.24.02.412.

Cilj ovog servisa jeste da roditelje vodi kroz proces izbora tako da se ispoštuju njihove potrebe i ispune očekivanja i samim tim olakša izbor auto sedišta.

Ponuda auto sedišta koja se nalaze na beecool.rs je pažljivo napravljena, i to na osnovu kvaliteta, testova bezbednosti, funkcionalnosti i dizajna. Takođe, napravljena je jasna kategorizacija dečijih sedišta po grupama, za lakše razumevanje razlika i snalaženje na samom sajtu.

 

Često nam se roditelji obraćaju sa već formiranim užim izborom sedišta, ali su i dalje u nedoumici koje je auto sedište adekvatnije za njihovo dete. Tome služi BeeCool savetnik za auto sedišta – da istakne pozitivne i negativne strane izabranih modela. Na taj način, uz sve relevantne informacije, kupac može da donese odluku koja je opcija za njega najbolja.

Britax Romer auto sediste za decu Advansafix III Sict

U zavisnosti od uzrasta deteta i navika porodice, neki modeli su bolji izbor od drugih. Neke porodice se voze po gradu i na kraćim relacijama, dok druge često idu na putovanja od par sati. Porodice sa više dece u svoj automobil treba da smeste i više auto sedišta, pa treba napraviti kombinaciju koja će odgovarati širini zadnje klupe. Neka deca se voze u tatinim kolima, pa prelaze u mamina, a za vikend ih čuvaju i voze baka i deka, pa im je potrebno sedište koje je lako premeštati iz jednog automobil u drugi. Bitna informacija koju Savetnik za auto sedišta pruža jeste kompatibilnost auto sedišta za decu sa modelom automobila koji porodica koristi. S obzirom da se sedište koristi duži vremenski period, bitno je ispoštovati sve ove specifičnosti.

Concord auto sedište Transformer X Bag Sweet Curry

Kako bi pružao korisne i proverene informacije svojim kupcima, Savetnik za auto sedišta prati relevantne testove renomiranih kuća auto moto saveza, kao što su ADAC, TCS, OAMTC i nezavisnih potrošačkih udruženja, kao što je Stiftung Warentest.

Nakon razgovora telefonom i datih predloga, kupac može dobiti prezentaciju putem maila, kako bi bez žurbe i uz dogovor sa drugim članovima porodice doneo pravu odluku.

BeeCool savetnik stoji na raspolaganju svima kojima predstoji kupovina auto sedišta. Kontaktirajte nas na 069.24.02.412 (poziv, sms ili Viber chat) ili pošaljite mail na kontakt@beecool.rs!

4 thoughts on “Novi servis za kupce – BeeCool savetnik za auto sedišta

  1. Pingback: Šta je i-Size? - BeeCool Shop

  2. Pingback: Cybex Sirona dečija auto sedišta - najbolja u svojoj grupi - BeeCool Shop

  3. Pingback: Da li je vaše dete bezbedno u vožnji? - BeeCool Shop

  4. Pingback: BeeCool na snimanju emisije SAT - BeeCool Shop

Comments are closed.