BeeCool dobitnik e-Trustmark sertifikata

 

BeeCool je dobitnik oznake poverenja u elektronskoj trgovini koju dodeljuje EU delegacija u Srbiji zajedno sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija i Ministarstvom privrede.

BeeCool se našao među prvih 35 malih i srednjih preduzeća čija je profesionalnost prepoznata i označena prestižnim e-Trustmark sertifikatom. Ovo priznanje nam puno znači, jer predstavlja profesionalni uspeh van ekonomskih rezultata – predstavlja priznanje, nagradu, uvažavanje za način na koji poslujemo.

Od samog početka, naše vrednosti od kojih ne odstupamo jesu poverenje, fer poslovanje, poštovanje dogovora, otvoren i transparentan odnos sa svim kupcima i partnerima. Stavljeno na viši nivo, to znači i poslovanje po svim važećim zakonima Republike Srbije. Kriterijumi koje smo sami postavili, sada su priznati i zvaničnom oznakom poverenja.

E-Trustmark znači ne samo nama, već i našim kupcima. On je pokazatelj da ste kao potrošač na sigurnom mestu, da je na beecool.rs bezbedno kupovati. Znači da će sva vaša prava biti ispoštovana, i više od toga. To naši dosadašnji kupci znaju, ali onima koji se tek upuštaju u kupovinu za bebe i decu putem interneta, ovo će biti siguran znak da mogu da se opuste i biraju.

Da bi stekli pravo da na svom sajtu prikažemo oznaku poverenja e-Trustmark, morali smo da prođemo pažljivu procenu i dokažemo da ispunjavamo kriterijume definisane u okviru projekta Razvoj elektronskog poslovanja. Uz ovaj uslov i mentorsku podršku, postignut je jedan od ciljeva projekta, a to je unapređenje kvaliteta domaćih internet prodavnica. Na zadovoljstvo potrošača, projekat nastavlja sa radom i pruža podršku onim malim i srednjim preduzećima koji su posvećeni dostizanju visokih standard u elektronskoj trgovini.