Radionica Roditelji u pokretu

 

U subotu, 2. jula 2016. smo imali priliku da se predstavimo posetiocima tržnog centra Aviv Park Zvezdara. Specifičan po svojoj strukturi, Aviv Park ima plato na kome se nalazi dečije igralište, klupice i stolice za odmor, kiosk sa sladoledom… Prostor vrlo primamljiv najmlađima i njihovim pratiocima.

Posećen je i preko nedelje, a vikendom se dodatno organizuju atraktivne aktivnosti. Ove subote su deca imala priliku da učestvuju u kreativnim radionicama i gledaju predstavu. Za to vreme, roditelji su se na našem BeeCool štandu informisali o nešto bitnijim temama.

Kao i obično, brinući o bezbednosti svoje dece, roditelji su se raspitivali o auto sedištima. Podelili su sa nama svoje nedoumice – koje sedište izabrati za mlađe dete, da li da starije koristi buster ili sedište sa naslonom, zašto da se opredele za sedište sa isofixom, da li ih zakon u drugim zemljama obavezuje na korišćenje dečijeg auto sedišta i do kog uzrasta…

Takođe, imali smo priliku da razgovaramo na temu pravilnog nošenja beba. Inspiracija za to su naravno Love&Carry nosiljke koje od nedavno mogu da se kupe u BeeCool shopu. Mame su imale priliku da se upoznaju sa razlikama između ergonomski ispravne i neispravne nosiljke, kao i da probaju Love&Carry nosiljku za bebe.

Obzirom da je sezona putovanja, a radionica sa temom Roditelji u pokretu, predstavili smo i našu BeeCool hranilicu. Mnogi već koriste ovu praktični platnenu navlaku za stolicu koja je dizajnirana za lakše hranjenje beba koje su prešle na čvrstu hranu.

Naše druženje je trajalo do večeri, a sa organizatorima je dogovoreno da aktivnost ponovimo. Do tada, odštampajte sliku koju smo tokom aktivnosti delili deci kako bi im sledeće putovanje bilo zabavnije!