3 stvari koje ćete moći da uradite na BeeCool štandu

U skladu sa konceptom „Roditelji u pokretu“ podstičemo roditelje da i dalje budu mobilni, radoznali i aktivni. Na Bazaru mama preduzetnica, BeeCool će imati svoj štand, a evo šta ćete tom prilikom moći da uradite.

 

1. Da postavite sva moguća pitanja koja vas bacaju u dilemu u vezi auto sedišta.

Kako da prođete jeftinije? Kako da smestite 3 auto sedišta u svoj auto? Da li možete bebu voziti u sedištu napred? Da li vaš automobil ima Isofix? Ako postavite pitanje koje do sada još nismo čuli… stavljamo ga na listu FAQ i taj odgovor objavljujemo na našoj FB strani da i ostalim roditeljima olakšamo 😉

 2. Da isprobate Love&Carry nosiljku.

Uprkos svim savetima tipa „ne navikavaj je na ruke“ mnogi roditelji su u potrazi za bebi nosiljkom. Na sreću velikog broja mama, a o bebama da ne govorimo, sve je veća podrška nošenju beba. Bitno je da nosiljka bude ergonomski ispravna, jer je kao takva udobna za onog ko nosi, a korisna za bebu i njene kukove. Kakve su zapravo te ispravne nosiljke i da li je možda to vaš novi aksesoar proverite na našem štandu tokom Bazara mama preduzetnica. I… biće i po neki poklon uz nosiljke 😉

 3. Da po ceni 30% nižoj od redovne kupite BeeCool hranilicu.

Jednobojne ili šarene i atraktivne, sve BeeCool hranilice će biti na popustu. Sa njima je svaki bebin obrok lakši, jer se lako namešta, bebu je sa njom sigurna u bilo kojoj stolici, a svaka fleka se rešava u veš mašini.

Ko, gde i kada?

Po sedmi put po redu, Centar za mame okuplja žene koje su kreirale sebi posao, a istovremeno imaju decu, malu ili veliku. Na Bazaru mama preduzetnica one nude svoje proizvode i usluge koje rade od srca,  zato što im je stalo ili sa ličnom preporukom. Zbog kvalitetne ponude, ali i zato što razumeju veličinu svakog od tih ličnih poduhvata, ovaj događaj uživa veliku podršku i posećenost.

Posetite nas i vi u holu Delta Citija, u subotu, 22. oktobra 2016. od 10-22h. Ako ste nestrpljivi, javite nam se putem telefona ili vibera (069.24.02.412), maila (kontakt@beecool.rs) ili Facebook poruka. Facebook event Bazar mama preduzetnica je na ovom linku. Vidimo se!