Plaćanje i dostava

Kada izaberete proizvod koji želite da kupite, pritisnite dugme „Ubaci u korpu“. Ovo ponovite za sve predmete koje želite da naručite.

 U svakom trenutku možete da idete na opciju „Korpa“ kako biste pogledali svoj izbor i ukoliko je potrebno, korigovali njen sadržaj ili broj komada.

 U sledećem koraku potrebno je da popunite podatke o naručiocu i adresi isporuke. Moguće je dati različitu adresu naručioca i adresu isporuke, što je praktično ukoliko kupujete poklon za nekoga, ukoliko želite da vam pošiljka bude isporučena na adresu posla i u sličnim situacijama.

Kada završite poručivanje, putem maila ćete dobiti potvrdu porudžbine. Takođe, bićete dodatno obavešteni putem emaila ili kontakt telefona kada možete očekivati dostavu.

 Plaćanje izabranih proizvoda možete obaviti na neki od sledećih načina:

 – uplatnicom na šalteru svake banke ili pošte

– pouzećem (prilikom dostave proizvoda)

– e bankingom

– virmanski (za pravna lica)

Isporuka se vrši putem kurirske službe City Express, uslugom danas za sutra. Roba koju ste poručili stići će na navedenu adresu u roku od 1 do 3 radnih dana od dana poručivanja, o čemu ćete biti preciznije obavešteni. Pošiljke koje se šalju u petak,  biće isporučene u  ponedeljak. Tokom vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene subotom i nedeljom prebacuju u ponedeljak.

Troškovi isporuke za porudžbine manje od 10.000 dinara padaju na teret kupca i obračunavaju se prema važećem cenovniku kuriske službe, a u zavisnosti od  vrednosti i težine paketa. Troškovi isporuke su prikazani tokom procesa kupovine  u „Korpi“. Za sve porudžbine veće od 10.000 dinara, isporuka je besplatna, odnosno troškovi isporuke padaju na teret TR BeeCool.

U slučaju da vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, kontaktiraće vas telefonom i pokušaće dostavu sledećeg dana. U slučaju da vas ne pronađe na adresi ni sledećeg dana, poručena roba se vraća pošiljaocu.

Registracija

Reklamacija

Politika privatnosti

Opšti uslovi kupovine

Utisci kupaca